fbpx

Catering

Härlig mat behÖver int vara dyr

Med Culinar catering i ryggen slipper du oroa dig
Istället får du ro att njuta under hela din fest oavsett om du har festen hemma eller i hyrd lokal.
Vare sig du väntar 20 eller 100-tals gäster.

Från À la carte till fullservice
Vi lämnar gärna menyförslag baserade på dina önskemål och din budget. Har du större behov kan vi utöver maten även sköta leverans, servering i din lokal, matlagning på plats inomhus eller utomhus, glas & porslin, dukning & dekoration, bartendertjänster, hjälp att boka proffsiga musiker och mycket mer. Självklart åtar vi oss även små cateringuppdrag utan extratjänster; t ex 20 huvudrätter som du själv avhämtar hos oss.

Professionellt och vänligt bemötande  med kvalité
I Norrtälje har Culinar ett 20-tal anställda på hel- och deltid.
Det är vår viktigaste tillgång och vi är oerhört stolta över vår
proffsiga personal. Nästa gång du ansvarar för en tillställning
där mat är en viktig ingrediens – utnyttja våra resurser.
Vi kommer att göra allt för att ge dig och dina gäster en trevlig
och smakrik upplevelse.Ring oss 076-0253534 så berättar vi mer.
Fråga oss gärna om referenser, vi har många nöjda kunder.

Prislista :

Porslin
Bufféset- Tallrik, vinglas, bestick och kaffegods 35:-
Tre-rätterskuvert 50:-
Mjölk & sockerset 15:-
Extra glas, tallrikar mm 5 :-

Glas 5:-
Vinglas 5:-
Champagneglas 5:-
Vattenglas 5:-
Avecglas 5:-

Möbler
Stolar 25:-
Bord 180x 80cm (6 pers) 70:-
Ståbord 200:-

Linne
Vita linnedukar:
2,40x 1,35- 6 p bord 65:-
Vita linneservetter 5:-
Dunilinservetter 10:-

Övrigt
Personal 300:- /Tim
Leverans i Norrtälje 250:-
Leverans Norrtälje med omnejd 350:- /Tim
Perkulator 100:-
Värmeplattor 100:-
Termosar 50:-
Gasolgrill inkl gasol 600:-
Stor kolgrill exkl kol 350:-


Blomsterarrangemang- mot förfrågan, kontakta oss

Personal– Vi ordnar med personal till er fest om ni så önskar. Vår rekommendation är att ni tar hjälp av serveringspersonal för att få ut det mesta av er beställning. Tänk noga igenom ert personalbehov innan er beställning. Vad behöver ni hjälp med och vad kan ni göra själva?
Generellt sett beräknar vi 1 personal till ca 15-20 gäster vid en tre-rättersmiddag eller 1 personal till ca 25 personer vid buffé.

Bra att veta
Personal kan du bara hyra av oss i samband med matbeställning.
Minimumdebitering för personal är 4 timmar. Personaltiden räknas från avgång till återkomst till Culinars kök. Avbokning av personal måste göras senast fyra arbetsdagar före festen/arrangemanget

Vi reserverar oss för eventuella ändringar