fbpx

Lunch

Veckans Lunchmeny på Culinar

Culinars lunchfilosofi:
Culinars härliga lunch ska ha minst tre rätter och serveras alla vardagar. Normalt bjuds det på både varierad svensk husmanskost och nya, spännande smaker. För den goda smakens skull försöker vi alltid hitta lokalt och småskaligt producerade råvaror till utbudet. Stor salladsbuffé ingår alltid.

Vill du boka ett visst bord eller sitta avskilt i våran VIP rummet för upp till 20 personer! Ring oss gärna på  076-0253534  eller via E-Post: info@culinarcatering.se så förbereder vi det.
Varmt välkomna!

 

Skriv ut menyn…»

Lunch vecka 26

Måndag
Grekisk Köttfärslåda med aubergine

Ungstekt Lax med kall räksås serveras kokt potatis

Tisdag
Ostfylld kycklingfilé med ungsrostade potatis med paprika sås

fiskgryta med rödcurry & cocossås

Onsdag 
Pannbiff med rödvinssås & potatismos

Panerad fisk med tatarsås serveras med kokt potatis

Torsdag
Fläsk med löksås serveras med kokt potatis

Ärtsoppa & Pannkaka och Dagens fisk

Fredag
Lågtempad fläskkarre serveras med gräddsås & kokt potatis
Vin kokt Alaska Pollock i örtgräddsås serveras med kokt potatis

Veckans pan pizza
Veckans veg
*Fråga personalen

Lunch gör möten framgångsrika

Vi kan leverera fräscha mötesluncher direkt till ert företag. Vanligen serverar gästerna sig själva från en buffé utanför mötesrummet. Effektivt och bekvämt. Lunchpausen nyttjas för ätande och samvaro mellan värd och gäster. Företag med många gäster uppskattar den ökade tiden för personliga kontakter.

För att hålla lunchpriserna låga brukar vanligen hela gruppen äta samma maträtt, som naturligtvis inkluderar fräsch sallad och bröd. Om vi får veta i förväg tillagar vi även ett vegetariskt alternativ samt alternativ för eventuella allergiker

Skriv ut menyn…»

Vill du få vår lunchmeny varje vecka?
Fyll i ditt namn och din mailadress här nedanför så ordnar vi det. Vi lovar att inte lämna din adress vidare, så du får oönskad mail på grund av oss. Skulle du av någon anledning inte längre vilja ha vår meny via mail, är det bara att kontakta oss. Vi tar då bort dig från vår mailinglista.