Veckans Lunch

Culinars lunchfilosofi
Vår härliga lunchbuffé ska ha minst tre rätter och serveras alla vardagar. Normalt bjuds det på både varierad svensk husmanskost och nya spännande smaker. För den goda smakens skull använder vi så långt det går lokala råvaror.
För bordsbokning ring 0176-286080
 
 
Vill du boka bord eller sitta avskilt i vårat VIP rum
 
info@culinarcatering.se
 
Veckans Lunch V39
Måndag

Pytt i panna

Panerad kummel med kall örtsås serveras med kokt potatis

 
Tisdag

Raggmunk serveras med fläsk & lingonsylt

Ugnsbakad torsk med pepparot & skirat smör serveras med kokt potatis

Onsdag

Jamaicansk kryddad kyckling servas med sweetchili majo & vitlöksrostad potatis

Panerad Sejfilé serveras med aioliyoghurt & kokt potatis

Torsdag

Biffsauté stroganoff serveras med ris

Gratinerad Hoki serveras med  kokt potatis

Pannkakor serveras med grädde och sylt

Fredag

Schnitzel serveras med bearnaisesås och rostad klyft potatis

Panerad alaska pollock serveras med dillmajonnäs & kokt potatis
Fredagsdessert: paj

 
Veckans Vegetarisk! Fråga Personalen vid allergi! 
Vill du få veckomenyn! Prenumerera nu! Välkomna