fbpx

Veckans Lunch

Culinars lunchfilosofi
Vår härliga lunchbuffé ska ha minst tre rätter och serveras alla vardagar. Normalt bjuds det på både varierad svensk husmanskost och nya spännande smaker. För den goda smakens skull använder vi så långt det går lokala råvaror.
För bordsbokning ring 0176-286080
 
 
Vill du boka bord eller sitta avskilt i vårat VIP rum
 
info@culinarcatering.se
 
Veckans Lunch v8
Måndag
Bouef Bourguignon serveras med potatispuré
Ångad Kolja med ägg & persiljesås serveras med potatispure  

Tisdag
“Fläskatisdag” med raggmunk, löksås & bruna bönor
Stekt sejfilé serveras med remouladsås & kokt potatis
Onsdag
Stekt karrékotlett med kall sås på soltorkade tomater & fetaost serveras med stekt potatis 
Kalvgryta serveras med syrad grädde & sambal oelek & basmatiris  
Torsdag
Ärtsoppa & pannkakor
Laxpudding med skirat smör & citron
Ryggbiff med timjanssky, srirachamajo & potatis stomp  
Fredag
American BBQ buffe med coleslaw & klyftpotatis
& äppelpaj med vaniljsås
 
Veckans Pan Pizza och Vegetarisk! Fråga Personalen vid allergi! 
Vill du få veckomenyn! Prenumerera nu! Välkomna