fbpx

Veckans Lunch

Culinars lunchfilosofi
Vår härliga lunch ska ha minst tre rätter och serveras alla vardagar. Normalt bjuds det på både varierad svensk  husmanskost och nya spännande smaker. För den goda smakens skull försöker vi hitta lokalt och småskaligt producerade råvaror till utbudet med fräsch salladsbar
Vill du boka ett visst bord eller sitta avskilt i våran VIP rummet
076-0253534  info@culinarcatering.se

Veckans Lunch 38

Måndag
Nattbakad karre med svart pepparsås serveras med stekt potatis
Stekt panerad strömming med rårördalingon serveras med kokt potatis
Tisdag
“Fläskatisdag” Stekt Fläsk med löksås, Bruna Bönor & Raggmunk
Ört & citrongratinerad torskfilé serveras med kokt potatis
Onsdag
Stekt kycklingfilé & morotstzatsiki serveras med rostad potatis
Stekt sejfilé med brynta champinjoner serveras med rostad potatis
Torsdag
Ärtsoppa och Pannkaka
Husets kålpudding med gräddsås serveras med kokt potatis
Kokt skrubbafilé med äggsås serveras med kokt potatis
Fredag
Schnitzel med chilibearnaisesås serveras med brynt potatis
Hemlagad laxpudding serveras med skirat smör
Veckans Pan Pizza och Vegetarisk! Fråga Personalen vid allergi! 
Vill du få veckomenyn! Prenumerera nu! Välkomna