fbpx

Veckans Lunch

Culinars lunchfilosofi
Vår härliga lunchbuffé ska ha minst tre rätter och serveras alla vardagar. Normalt bjuds det på både varierad svensk husmanskost och nya spännande smaker. För den goda smakens skull använder vi så långt det går lokala råvaror.
För bordsbokning ring 0176-286080
 
 
Vill du boka bord eller sitta avskilt i vårat VIP rum
 
info@culinarcatering.se
 
Veckans Lunch v.50
Måndag
Nattbakad karre med äppelgräddsås serveras med kokt potatis
Stekt torskfilé serveras med kall romsås serveras med kokt potatis
Tisdag
“Fläskatisdag” med raggmunk, löksås & bruna bönor
Bakad skädda serveras med hummer & saffranssås & kokt potatis

Onsdag
Kalvbringa med pepparotssås serveras med rotfrukter & potatisstomp
Stekt sejfilé serveras med krämig tomatsås & stompad potatis

Torsdag
Ärtsoppa & pannkakor
Kyckling med currysås serveras med rostad kokos & basmatiris
Pastagratäng med strimlad ryggbiff & rostad paprikasås

Fredag
Lågtempererad fläskfilé med chilibearnaisesås serveras med råstekt potatis
Stekt strömmingsflundra serveras med potatismos rårörda lingon & skirat smör
Veckans Pan Pizza och Vegetarisk! Fråga Personalen vid allergi! 
Vill du få veckomenyn! Prenumerera nu! Välkomna