Veckans Lunch

Culinars lunchfilosofi
Vår härliga lunchbuffé ska ha minst tre rätter och serveras alla vardagar. Normalt bjuds det på både varierad svensk husmanskost och nya spännande smaker. För den goda smakens skull använder vi så långt det går lokala råvaror.
För bordsbokning ring 0176-286080
 
 
Vill du boka bord eller sitta avskilt i vårat VIP rum
 
info@culinarcatering.se
 
Veckans Lunch V44
Måndag

Lasagne

Pankopanerad koljafile med kaprismajonnäs serveras med kokt potatis & citron klyfta

Tisdag

Stekt fläsk med Raggmunk bruna bönor eller löksås

Panerad  Alaska Pollock serveras med ajvarfraiche & kokt potatis

Onsdag

Krämig kycklinggryta med svamp  och paprika serveras med ris

Ungsgratinerad torsk serveras med ägg-persiljesås & kokt potatis

Torsdag

Wallenbergare serveras med skirat smör gröna ärtor och potatispuré

Pangasius serveras med stekta grönsaker syrlig dill citron sås & kokt potatis

Ärtsoppa & Pannkakor serveras med sylt & grädde 

Fredag

Fläsknoisette med bearnaisesås & pommes

Pocherad kungsflundra med hummersås serveras med potatispuré

Fredags dessert: äppelpaj med marsansås

 
Veckans Vegetarisk! Fråga Personalen vid allergi! 
Vill du få veckomenyn! Prenumerera nu! Välkomna