fbpx

Övrig mat

Ibland vill man ha catering À la carte
Ett stort kalas med bordsservering eller som komplement till egen matlagning
Frukost 75:-
Juice, Mjölk, Kaffe och Te
Färskost och Smör, Hembakat Bröd
Fräsha Grönsaker, Röktskinka
Kokt Ägg, Rökt Kaviar
Frukost 95:-
Juice, Mjölk, Kaffe och Te
Örtfäskost och Smör
Hembakt Bröd, Fräsha Grönsaker
Röktskinka, Medwurst Korv
Filmjölk eller Yoghurt, Müsli ellr och Nötter
Cornflakes, Kokt Ägg, Rökt Kaviar
Smörgåsar och Landgångar
Klassisk Landgång 84:-
Pastrami & färskost på Trekantsbröd 45:-
Salami & Brieciabatta 45:-
Räksmörgås med Ägg på Tekaka 84:-
Ost & Skinkfralla 35:-
Baguette med Roslagsröra 62:-
Clubsandwich med Kyckling,
Bacon & Sallad 95:-
Snittar och Tilltugg
Ljust eller mörkt bröd
Marinerade kalamataoliver, Bärkapris & Kronärtskockor, Sikrom Royal med Rödlök, Skagen toppad med Sikrom Parmaskinka fylld med Fikoncrème, Bakad sida från Roslagskött toppad med Tryffelcrème Blomkålspannacotta med Citrusmarinerade Räkor tunnbröd fylld med varmrökt Lax Gubbröra, Suoavas med syltade Kantareller
Catering and kök lunch
Smörgåstårtor
Vegetarisk
Lax & Räkor
Skinka & Räkor
Skinka & Rostbiff
Culinar Såser
Bearnaise
Choronesås
Hollandie
Rödvinsås
Tryffelsky
Vitvinsås
Kantarellsås
Dillmajonnäs

Culinar Delikatesser
Saltbakad Delikatespotatis
Klyft Potatis
Bakad potatis
Potatis Sallad
Potatis Kaka 
Potatis Gratäng
Bulgur Sallad
Kokt Potatis
Ugnsbakad Yomat
Smörslungade Sockerärtor
Ragu på Grönsparris
Ugnsrostad blomkål & Romanesco
Colslaw
Förrätt
Västerbottenpaj med Sikrom, Crème fraiche & Rödlök 95:-
Öjeby på Fillimpa 85:-
Toast Skagen toppad med Sikrom 85:-
Parmaskinka fylld med Fikoncreme serveras på Crostini & Melonsalsa 85:-
Blomkålsoppa smaksatt med Tryffel serveras med Chevis på Pilgrimsmussla 95:-
Räksallad med het Rhode Islandsås 95:-

Catering and kök lunch

Soppor
Serveras med Hembakat Bröd
Blomkålsoppa
Potatis & Sellerisoppa smaksatt med tryffel
Ärtsoppa
Gulaschsoppa
Passerad Fisksoppa
Sallader
Grön Sallad
Tomat & Rödlöksallad
Caesar Sallad
Matvete Sallad
Varmrätter
Fläskfilé medaljonger ”Black & White” serveras med ugnsbakad Tomat & Saltbakad Delikatesspotatis 155:-
Black Angusbiff med Bearnaise & Rödvinsky serveras med en Tomat & Rödlöksallad samt Klyftpotatis 195:-
Svampgratinerad Fläskfilé med Örtslungad Potatis 149:-
Halstrad Röding med Hummerhollandaise samt en Potatis & Västerbottenterrin 185:-
Saffransdoftande Fisk & Skaldjursgryta serveras med Aioli & Hembakat Bröd 155:-
 

Tryffel & Timjansbakad sida från Roslagskött serveras med syltade Kantareller & Rödvinsky smaksatt med Rökt sida samt en Potatis & Blomkåklspuré 180:-
Majskycklingbröst glacerad med Salsa Verde serveras med Parmesansky & Risottopuck 175:-

Pepparglacerad Kalvytterfilé med Getostcreme smaksatt med Rostad Vitlök serveras med Rödvinsky & Potatisgratäng 195:-